ΒΟΗΘΕΙΑ / ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όλα τα φίλτρα της BRITA παρέχουν υψηλή απόδοση φίλτρανσης, μειώνοντας αποτελεσματικά διάφορες ουσίες, που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την γεύση ή την οσμή, όπως το χλώριο. Επιπλέον, η εγκατάσταση, ρύθμιση και φύλαξη των φίλτρων BRITA είναι εύκολη.

 

Ανταλλακτικό φίλτρο MAXTRA+ της BRITA:

Το καινοτόμο ανταλλακτικό φίλτρο MAXTRA+ της BRITA παρέχει έως και 4 εβδομάδες και 100 λίτρα φρέσκου, φιλτραρισμένου νερού. Ο εναλλάκτης ιόντων του μειώνει τα άλατα (σκληρότητα ανθρακικού άλατος) και ορισμένα μέταλλα, όπως ο μόλυβδος και ο χαλκός. Ο ενεργός άνθρακας μειώνει τις ουσίες που μπορούν να επηρεάζουν την οσμή και τη γεύση όπως το χλώριο και οι ενώσεις χλωρίου (όπου υπάρχουν).

 

BRITA MicroDisc:

Το συμπαγές και ισχυρό BRITA MicroDisc φιλτράρει έως και 150 λίτρα νερού και διαρκεί έως και 4 εβδομάδες. Το χαρακτηριστικό ActivSelect σταματά τα ανεπιθύμητα στοιχεία που επηρεάζουν τη γεύση του νερού, όπως το χλώριο, ενώ επιτρέπει ιχνοστοιχεία όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο να περάσουν.

Τόσο τα φίλτρα BRITA MAXTRA+ όσο και τα MicroDisc έχουν σχεδιαστεί για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

 

Ανταλλακτικό φίλτρο MAXTRA+ της BRITA:

Απλά γεμίστε μια κανάτα ή ένα μπολ με νερό. Βυθίστε το ανταλλακτικό φίλτρο MAXTRA+ σε κρύο νερό και ανακινήστε το ώστε να φύγουν ενδεχόμενες φυσαλίδες αέρα. Εισαγάγετε το ανταλλακτικό φίλτρο μέσα στο χωνί της κανάτας και αφήστε το νερό να περάσει δύο φορές μέσα από το φίλτρο. Αφού απορριφθούν τα πρώτα δύο λίτρα, είστε τώρα έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο BRITA.

 

BRITA MicroDisc:

Πριν χρησιμοποιήσετε το MicroDisc για πρώτη φορά, τοποθετήστε το κάτω από τρεχούμενο νερό και τρίψτε απαλά και τις δύο πλευρές με τα δάχτυλά σας για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Αυτό αφαιρεί αποτελεσματικά οποιαδήποτε αιωρούμενα σωματίδια άνθρακα που μπορεί να υπάρχουν.

Ιδανικά, θα πρέπει να φυλάσσετε τα δοχεία με το νερό BRITA σε δροσερό μέρος, για παράδειγμα, στο ψυγείο. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το δοχείο δεν φυλάσσεται σε απευθείας ηλιακό φως και θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το νερό στο δοχείο μέσα σε μία ημέρα.

Όχι.Τα φίλτρα νερού BRITA είναι σχεδιασμένα μόνο για χρήση με νερό της βρύσης που χρησιμοποιείται στον εκάστοτε δήμο ή για χρήση με νερό από ιδιωτικές πηγές, το οποίο έχει εγκριθεί ως πόσιμο.

Η διάρκεια ζωής ενός ανταλλακτικού φίλτρου MAXTRA+ εξαρτάται από την ποιότητα του νερού της περιοχής, όπως για παράδειγμα τη σκληρότητά του. Το ανταλλακτικό φίλτρο MAXTRA+ φιλτράρει έως 100 λίτρα νερό, σε περιοχές με σκληρό νερό (με βάση πάντοτε τη σκληρότητα ανθρακικού άλατος 12° έως 14,5° (σύμφωνα με τη Γερμανική κλίμακα μέτρησης σκληρότητας του νερού). Για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη απόδοση του φίλτρου συνιστάται να αλλάζετε το ανταλλακτικό φίλτρο MAXTRA+ της BRITA κάθε 4 εβδομάδες. Για να είστε ενήμεροι για την επόμενη αλλαγή φίλτρου, η κανάτα φίλτρου νερού BRITA σας διαθέτει έναν δείκτη αντικατάστασης του ανταλλακτικού φίλτρου

Γενικά, το MicroDisc πρέπει να αντικαθίσταται κάθε τέσσερις εβδομάδες για βέλτιστη απόδοση. Για να διασφαλιστεί αυτό, πολλά προϊόντα BRITA διατίθενται με μια βολική ηλεκτρονική ένδειξη που παρακολουθεί τη ζωή του φίλτρου και σας ειδοποιεί όταν η αλλαγή είναι απαραίτητη.

Όλα τα συστήματα φίλτρων της BRITA βοηθούν σε μεγάλο βαθμό στη μείωση της κατανάλωσης των πλαστικών μπουκαλιών. Λόγω του υψηλού βαθμού ανακύκλωσής τους, τα συστατικά της BRITA επιφέρουν μια θετική και αειφόρα διαφορά στο περιβάλλον.

Εάν αποθηκευτούν σωστά, όλα τα γνήσια ανταλλακτικά φίλτρα της BRITA μπορούν να διατηρηθούν για πολλά χρόνια. Η σωστή αποθήκευση περιλαμβάνει θερμοκρασία μεταξύ 1°C και 50°C, χωρίς απευθείας έκθεση στο ηλιακό φως ή σε πηγές θερμότητας, καθώς το ανταλλακτικό φίλτρο εξακολουθεί να παραμένει σφραγισμένο στην αρχική σφραγισμένη συσκευασία του.

Τα fill&serve Mind και fill&go Vital είναι ασφαλή για το πλυντήριο πιάτων έως τους 50°C. Μπορούν επίσης να πλυθούν στο χέρι με χλιαρό νερό, σαπούνι και ένα σφουγγάρι. Το fill&enjoy Fun πρέπει να καθαρίζεται μόνο στο χέρι, με κρύο και χλιαρό νερό. Παρακαλούμε σημειώστε ότι το BRITA Memo στο καπάκι δεν είναι ασφαλές για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων και δεν πρέπει να έρχεται σε παρατεταμένη επαφή με το νερό. Για να αποφύγετε τον αποχρωματισμό, μην γεμίζετε ποτέ με υγρά και χυμούς που αφήνουν εύκολα λεκέδες. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης.

Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το φιλτραρισμένο νερό εντός μίας ημέρας. Σε περίπτωση που το φίλτρο νερού BRITA δεν χρησιμοποιήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα (π.χ. κατά τη διάρκεια των διακοπών), η BRITA συνιστά να αφαιρέσετε το ανταλλακτικό φίλτρο MAXTRA+, να αδειάσετε το νερό που μπορεί να υπάρχει ακόμη στο φίλτρο νερού BRITA και να εισαγάγετε ξανά το ανταλλακτικό φίλτρο MAXTRA+ χωρίς να το ασφαλίσετε.

Η BRITA προσφέρει ανταλλακτικά εξαρτήματα (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) για τα προϊόντα της. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον τοπικό διανομέα της BRITA.

Ναι, με το πρακτικό fill&go Vital, μπορείτε να απολαύσετε το φιλτραρισμένο νερό της BRITA οπουδήποτε. Απλά γεμίστε το με τρεχούμενο νερό βρύσης και είστε έτοιμοι να το απολαύσετε!

Το νέο και βελτιωμένο φίλτρο ενεργού άνθρακα MicroDisc, για χρήση στο fill&go Vital της BRITA, διαρκεί 4 εβδομάδες.

Σίγουρα, επειδή μόνο ένα φίλτρο BRITA μπορεί να φιλτράρει 150 λίτρα νερού ή 300 μπουκάλια νερού του μισού λίτρου.

To fill&go Vital είναι μια λογική και αειφόρα εναλλακτική λύση στα πλαστικά μπουκάλια και βοηθά στη μείωση της χρήσης τους. Και αυτό αποτελεί μια κατάσταση αμοιβαίου κέρδους, τόσο για το πορτοφόλι σας όσο και για το περιβάλλον.

Το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας συνθετικό υλικό χωρίς BPA και έχει πιστοποιηθεί ως ελεγμένης ποιότητας για επαφή με τρόφιμα από το Γερμανικό Ινστιτούτο Τεχνικής Επιθεώρησης (TUV).

Ναι, όλα τα συστατικά του fill&go Vital της BRITA είναι ασφαλή για το πλυντήριο πιάτων.

Τα μπουκάλια διατίθενται σε τέσσερα μοντέρνα χρώματα: ροζ, μπλε, λάιμ ή μωβ.

Το καινοτόμο φίλτρο ενεργού άνθρακα μειώνει τους μολυσματικούς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την οσμή ή τη γεύση στο πόσιμο νερό. Ιχνοστοιχεία όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο μπορούν να περάσουν μέσα από το φίλτρο.

Το μπουκάλι fill&go Vital μπορεί να χωρέσει έως και 600 ml νερού.