ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ BRITA

BRITA METER - Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ BRITA ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

Η κανάτα BRITA Elemaris συνδυάζει το μοντέρνο σχεδιασμό με την προηγμένη τεχνολογία ώστε να διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ποιότητα: μόνο αυτό το μοντέλο κορυφαίας ποιότητας προσφέρει το έξυπνο BRITA Meter που χρησιμοποιεί τρεις διαφορετικούς τρόπους (όγκος νερού, σκληρότητα νερού και χρόνος) για να προσδιορίσει πότε χρειάζεται αντικατάσταση το φίλτρο και να διασφαλίσει ότι απολαμβάνετε την εξαιρετική γεύση του φιλτραρισμένου νερού BRITA κάθε φορά. (Διατίθεται σε μαύρο και άσπρο.)

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ

ΤΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ:
ΟΙ ΠΑΣΤΕΛ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ BRITA FILL&ENJOY MARELLA.

Φιλτράρετε το νερό της βρύσης σας και κάντε το φρέσκο ​​φιλτραρισμένο νερό της BRITΑ! Οι κανάτες με τα παστέλ χρώματα προσθέτουν μια λεπτή αφή χρωματισμού, χωρίς να είναι ιδιαίτερα δυνατά και σας επιτρέπουν να παίξετε με τις αποχρώσεις και αντιθέσεις με κάθε δημιουργικό τρόπο!

  • Πρακτικό καπάκι flip-top για εύκολο γέμισμα 
  • Διαμορφωμένη λαβή που εξασφαλίζει καλή πρόσφυση για καθημερινή χρήση  
  • Ενσωματωμένο κάλυμμα στομίου για την προστασία του νερού από οποιεσδήποτε εξωτερικές ακαθαρσίες στην κουζίνα ή το περιβάλλον του σπιτιού  
  • Εξοπλισμένο με BRITA Memo - για μια αξιόπιστη ένδειξη για το πότε πρέπει να αντικαταστήσετε το ανταλλακτικό φίλτρο.

 

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ.

Στη BRITA είμαστε παθιασμένοι με τη γεύση. Η χρήση του φιλτραρισμένου νερού BRITA στο μαγείρεμα και την προετοιμασία ζεστών/κρύων πιάτων, μπορεί να επιφέρει μια πραγματική διαφορά. Τα φίλτρα μας μειώνουν τη γεύση και την οσμή ουσιών όπως το χλώριο από το νερό της βρύσης, επιτρέποντας σε όλα τα άλλα συστατικά να περάσουν. Ένα φλιτζάνι τσάι δεν θα είναι ποτέ το ίδιο ξανά!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ;

Το νερό αποτελεί το 70% του σωματικού μας βάρους. Η διατήρηση της ενυδάτωσης είναι απαραίτητη για την υγεία και την ευεξία μας. Συνιστάται να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα (περίπου έξι μεγάλα ποτήρια) υγρών κάθε μέρα, για να αποφευχθεί η αφυδάτωση, ιδιαίτερα κατά την άσκηση. Τα οφέλη κυμαίνονται από τη βελτίωση της συγκέντρωσης και την προστασία των ζωτικών οργάνων, έως την καλύτερη εμφάνιση της επιδερμίδας - και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει να χάσετε βάρος.