bubble-small-0
bubble-small-1
bubble-small-2

THINK YOUR WATER.

ΜΕ ΤΟ BRITA FILL&ENJOY FUN.

ΜΕ ΤΟ BRITA FILL&GO VITAL.

ΜΕ ΤΟ BRITA FILL&ENJOY MARELLA.

FILL&ENJOY FUN: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Το συμπαγές και πολύχρωμο BRITA fill&enjoy Fun είναι ιδανικό για όλους όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χώρο, αλλά όχι θυσιάζοντας την εξαιρετική γεύση του νερού. Ο φρέσκος, νέος σχεδιασμός και το πρακτικό BRITA Swing Opener για το άνοιγμα και το κλείσιμο κάνει κάθε ποτήρι του φιλτραρισμένου νερού BRITA πιο ευχάριστο και απολαυστικό.

 • Τα εικονίδια με τα φλιτζάνια υποδεικνύουν τη σωστή ποσότητα πλήρωσης
 • Εύκολο άνοιγμα με το BRITA Swing Opener
 • Αποδεδειγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος MAXTRA
 • Ζωντανά, εκφραστικά χρώματα

ΚΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

Το νέο μπουκάλι BRITA fill&go Vital σας προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική και αειφόρα εναλλακτική λύση για το εμφιαλωμένο νερό. Επειδή κάθε λίτρο φιλτραρισμένο νερό BRITA με εξαιρετική γεύση κοστίζει λίγα μόνο λεπτά.

 • Μειώνει το χλώριο και άλλες ουσίες που αλλοιώνουν τη γεύση
 • 1 MicroDisc φιλτράρει έως 150 λίτρα ή διαρκεί έως και 4 εβδομάδες
 • Φιλικό για το περιβάλλον, χάρη στο λιγότερο πλαστικό
 • Εύκολο να καθαριστεί και ασφαλές για το πλυντήριο πιάτων
 • Χωρίς BPA, υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά υλικά γερμανικής ποιότητας και σχεδιασμού
 • Καινοτόμος τεχνολογία MicroDisc με τεχνολογία ActivSelect
 • Διαθέσιμο από τον Απρίλιο του 2017

ΚΑΤΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ.

Η κανάτα BRITA fill&enjoy Marella συνδυάζει μοντέρνα εμφάνιση με έξυπνη σχεδίαση. Τα εύκολα στη χρήση φίλτρα BRITA MAXTRA εγκαθίστανται και αφαιρούνται σε δευτερόλεπτα, ενώ το πρακτικό ημερολόγιο BRITA Memo/Ημεροδείκτης σας θυμίζει πότε είναι ώρα για μια αλλαγή φίλτρου.

 • Πρακτικό καπάκι flip-top για εύκολο γέμισμα
 • Διαμορφωμένη λαβή που εξασφαλίζει καλή πρόσφυση για καθημερινή χρήση
 • Ενσωματωμένο κάλυμμα στομίου για την προστασία του νερού από οποιεσδήποτε εξωτερικές ακαθαρσίες στην κουζίνα ή το περιβάλλον του σπιτιού
 • Εξοπλισμένο με BRITA Memo ή Ημεροδείκτη - εξαρτάται από το μοντέλο - για μια αξιόπιστη ένδειξη για το πότε πρέπει να αντικαταστήσετε το ανταλλακτικό φίλτρο
 • Ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων (εκτός από το καπάκι)
 • Χωρητικότητα του Marella Cool: 1,4 λίτρα φιλτραρισμένου νερού / Συνολικός όγκος: 2,4 λίτρα
 • Χωρητικότητα του Marella XL: 2,0 λίτρα φιλτραρισμένου νερού / Συνολικός όγκος: 3,5 λίτρα

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ
ΤΟ BRITA FILL&ENJOY FUN.

BRITA MEMO
Ποτέ μην ξεχνάτε: το BRITA Memo στο καπάκι του fill&enjoy Fun σας θυμίζει κάθε 4 εβδομάδες να αλλάξετε το φίλτρο.
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ MAXTRA
Το ανταλλακτικό φίλτρο MAXTRA παρέχει 4 εβδομάδες νερού εξαιρετικής γεύσης, μειώνοντας αποτελεσματικά τα άλατα και άλλες ουσίες αλλοίωσης της γεύσης.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Ώρα για μια φρέσκια ματιά στα φίλτρα νερού: όπως το συμπαγές και πολύχρωμο BRITA fill&enjoy Fun. Είναι τέλειο για τη νέα γενιά φιλτραρισμένου νερού.
Explode Button
ΑΓΓΙΞΤΕ ΓΙΑ
ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ

ΑΓΓΙΞΤΕ ΓΙΑ
ΣΥΜΠΤΥΞΗ
dyk-start-image

Ο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ.

Ποιος είπε ότι τα φίλτρα νερού πρέπει να είναι βαρετά; Με BRITA fill&enjoy Fun, έχετε ένα φίλτρο νερού υψηλής απόδοσης που είναι επίσης ευχάριστο στην όψη. Ο νέος, μοντέρνος σχεδιασμός και το συμπαγές σχήμα είναι ιδανικό για άτομα που αναζητούν ένα νέο και πρακτικό τρόπο για να απολαύσουν την υπέροχη γεύση του φιλτραρισμένου νερού.

dyk-start-image

ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΒΡΥΣΗ.

Πρόκειται για ένα μύθο ότι το εμφιαλωμένο νερό έχει κάπως καλύτερη γεύση ή είναι ακόμη πιο υγιεινό. Με το BRITA fill&enjoy Fun, θα ανακαλύψετε πόσο εύκολο και ευχάριστο είναι να έχετε εξαιρετικό νερό.

dyk-start-image

ΤΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΓΕΥΣΗ.

Θα μπορούσατε να πληρώσετε περισσότερα για νερό με εξαιρετική γεύση, αλλά γιατί; Το BRITA fill&enjoy Fun σας προσφέρει αναζωογονητικό, εύγευστο νερό σε χαμηλότερο κόστος από ταακριβά μπουκάλια νερού. Είναι μια επιλογή καλή για σας και το πορτοφόλι σας.

dyk-start-image

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.

Ένα από τα μεγάλα οφέλη του BRITA fill&enjoy Fun είναι ότι βοηθάτε ενεργά στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Τα φίλτρα MAXTRA διαρκούν έως και 4 εβδομάδες και φιλτράρουν 100 λίτρα νερού. Ακόμα περισσότερο, είναι εύκολα ανακυκλώσιμα. Έτσι, έχετε τώρα έναν ευχάριστο τρόπο για να κάνετε τη διαφορά.

dyk-start-image

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑΛΗΜΑ.

Η μεταφορά μεγάλων, βαριών πλαστικών μπουκαλιών νερού στο σπίτι αποτελεί καθημερινό πρόβλημα. Και υπάρχει και το πρόβλημα του χώρου: τα ογκώδη μπουκάλια καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο ψυγείο ή το ντουλάπι. Με τη συμπαγή και έξυπνη κανάτα BRITA fill&enjoy Fun, αυτά τα προβλήματα αποτελούν πλέον ιστορία: ένας ακόμη λόγος για να απολαύσετε το νερό σας με ευχάριστο τρόπο.