Βελτιώνουμε την ποιότητα του καφέ σας!
Αρωματικός καφές, χάρη στο άψογα φιλτραρισμένο νερό
Η υπέροχη γεύση ξεκινά από το ιδανικό νερό. Τα φίλτρα νερού BRITA βελτιώνουν την ποιότητα του νερού και χαρίζουν τέλεια γεύση στον καφέ και στα ροφήματα των αυτόματων πωλητών, εξασφαλίζοντας πλούσιο άρωμα, τέλεια υφή και ελκυστική εμφάνιση. Ταυτόχρονα, προστατεύουν τον εξοπλισμό σας από τα άλατα, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής και την αξιοπιστία του. Αναβαθμίστε τα ροφήματά σας, εντυπωσιάστε τους πελάτες σας και διασφαλίστε την ομαλή λειτουργία των μηχανημάτων σας.
Λύσεις με επαγγελματικά φίλτρα για μηχανές καφέ

Καφετέριες
Η ποιότητα του νερού επηρεάζει άμεσα τη γεύση, την υφή και την εμφάνιση του καφέ. Τα φίλτρα νερού BRITA βελτιώνουν την ποιότητα του νερού, για πλούσιο άρωμα και γεμάτη γεύση, μειώνοντας παράλληλα τα άλατα, ώστε οι πελάτες να μένουν ικανοποιημένοι και οι μπαρίστες να πετυχαίνουν αποτελέσματα κορυφαίας ποιότητας.

Αυτόματοι πωλητές
Τα φίλτρα νερού BRITA προστατεύουν τους αυτόματους πωλητές από τη συσσώρευση αλάτων, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τη γεύση και την εμφάνιση των ζεστών ροφημάτων σας. Έτσι, εξασφαλίζετε κορυφαία ποιότητα, οι πελάτες σας μένουν ευχαριστημένοι και η διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας παρατείνεται, με αποτέλεσμα να ενισχύεται τόσο η αξιοπιστία όσο και η κερδοφορία της επιχείρησής σας.
Η δύναμη του νερού
Πώς το νερό εξασφαλίζει εξαιρετικά εύγευστο καφέ

Όσον αφορά τη γεύση του τέλειου εσπρέσο, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι οι κόκκοι του καφέ. Δε θα έπρεπε όμως και το νερό να αποτελεί έναν εξίσου σημαντικό όρο της εξίσωσης;
Άλλωστε, το 98% ενός φλιτζανιού καφέ είναι νερό, οπότε η ποιότητα του νερού είναι καθοριστική.
Η BRITA, ως ειδικός στο νερό, εκτιμά τον εξαιρετικό καφέ, λαμβάνοντας υπόψη τα εξής:
- Το χλώριο έχει ένα πολύ έντονο άρωμα και μια γεύση που γίνεται αισθητή ακόμη και σε πολύ χαμηλή συγκέντρωση. Επίσης, οι οργανικές ενώσεις στο νερό μπορούν να επηρεάσουν τη γεύση του.
- Είναι θέμα ισορροπίας: Αν το νερό είναι υπερβολικά σκληρό, ο καφές θα έχει μια αδιάφορη, άτονη γεύση. Αν το νερό είναι υπερβολικά μαλακό, θα γίνει υπερβολική εκχύλιση και ο καφές θα είναι υπερβολικά πικρός.
- Άλατα: Όταν το αφιλτράριστο σκληρό νερό θερμαίνεται, προκαλούνται χημικές αντιδράσεις, που οδηγούν στην εναπόθεση αλάτων. Αν αυτό δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να επηρεάσει τη γεύση των ροφημάτων σας και να βλάψει τα μηχανήματά σας.